Altres Serveis

Valoració d’Empreses i Transmissió de SocietatsEn un entorn econòmic cada dia més competitiu i globalitzat es cada vegada més freqüent la conjuntura que es presenta al empresari de prendre decisions respecte a l’adquisició d’una activitat competidora o complementària a la de l’empresa, o a l’alternativa de vendre la societat o una branca de la nostre activitat econòmica a una altre empresa o grup.

Això es tradueix en primer lloc en la necessitat de portar a terme una valoració acurada de la societat o branca d’activitat objecte de la potencial transmissió amb la finalitat de establir un punt cert de partida per iniciar negociacions entre les parts o a una sortida al Mercat Alternatiu Borsari.

En segon lloc es precisa en tota potencial transmissió la intervenció de professionals amb l’experiència i formació adequades per capitanejar el procés de negociació entre les parts.

Estudi i gestió de nous projectesEs evident que un empresari no pot posar en risc el futur de l’empresa afrontant la posta en marxa d’un nou projecte que requerirà la inversió de recursos humans i econòmics, sense l’elaboració en profunditat d’un projecte de viabilitat econòmica i financera que avaluï totes les variables que intervindran en la implantació, posta en marxa i explotació del mateix. Per fer front a aquestes situacions, Flores Galí Associats disposa d’economistes i advocats amb experiència dilatada i constatable per l’elaboració dels estudis necessaris i suficients per dotar al empresari de les eines precises per prendre la decisió correcte.

Els Nostres Serveis


Centre de Negocis

  • La Oficina Virtual TUSETCN li permet disposar a l’instant d’unes instal•lacions totalment operatives ràpidament i sense complicacions. Volem ser la seva oficina virtual a Barcelona.
  • L’Oficina Virtual és un servei pensat i desenvolupat perquè vostè o la seva empresa puguin gaudir dels avantatges que li ofereix el disposar d’una Direcció de Negocis o una seu social en un emplaçament fantàstic i de l’atenció i resposta de les trucades telefòniques que el seu negoci requereixi, així com la recepció de tota la correspondència i gestió global de la seva domiciliació. A més podrà tenir accés a Sales de reunions i despatxos totalment equipats amb l’ultima tecnologia en telecomunicacions i amb un estil avantguardista i acollidor.

FLORES GALI ASSOCIATS, S.L.

  Tuset 23-25. planta 4
      08006 Barcelona - Spain
      Mapa d'Ubicació

CONTACTE

  93 412 44 47
  info@floresgali.com

SEGUEIX-NOS

© Flores Gali 2014. Tots els drets reservats. Protegit pels drets d'autor d'Espanya