Centre de Negocis

Fiscal Contable
TUSETCN És un Centre de Negocis situat al prestigiós carrer Tuset i combina la seva privilegiada ubicació al centre de Barcelona amb un servei de cinc estrelles..


TUSETCN li ofereix despatxos i sales de reunions totalment equipades amb un disseny minimalista, en un Centre de Negocis modern i sobri, per que vostè pugui escollir el que millor s’adapta a les seves necessitats, amb la capacitat de començar, o seguir, treballant de forma immediata, fàcilment i sense despeses d'establiment afegit.


Sí el seu negoci no requereix d'un espai físic i necessita una domiciliació, un servei de secretaria i un espai amb caràcter per celebrar les seves reunions ocasionals, al centre de negocis li oferim el nostre servei d'Oficina Virtual.


Sí decideix dur a terme un esdeveniment de negocis, a TUSETCN disposarà de l'entorn més modern en la ubicació més prestigiosa del centre de la ciutat de Barcelona.


TUSETCN disposa d'una àmplia gamma d'instal·lacions, despatxos, sales de reunió i vídeo / àudio conferència que fusionen la cosmopolita elegància que caracteritza la ciutat Comtal, amb la tecnologia més puntera al nostre centre de negocis.

Els Nostres Serveis


Centre de Negocis

  • La Oficina Virtual TUSETCN li permet disposar a l’instant d’unes instal•lacions totalment operatives ràpidament i sense complicacions. Volem ser la seva oficina virtual a Barcelona.
  • L’Oficina Virtual és un servei pensat i desenvolupat perquè vostè o la seva empresa puguin gaudir dels avantatges que li ofereix el disposar d’una Direcció de Negocis o una seu social en un emplaçament fantàstic i de l’atenció i resposta de les trucades telefòniques que el seu negoci requereixi, així com la recepció de tota la correspondència i gestió global de la seva domiciliació. A més podrà tenir accés a Sales de reunions i despatxos totalment equipats amb l’ultima tecnologia en telecomunicacions i amb un estil avantguardista i acollidor.

FLORES GALI ASSOCIATS, S.L.

  Tuset 23-25. planta 4
      08006 Barcelona - Spain
      Mapa d'Ubicació

CONTACTE

  93 412 44 47
  info@floresgali.com

SEGUEIX-NOS

© Flores Gali 2014. Tots els drets reservats. Protegit pels drets d'autor d'Espanya