Flores Gali, S.L.

PresentacióFlores Galí Associats és un despatx de serveis professionals centrat bàsicament en les àrees econòmica, legal i de consultoria.

Flores Galí Associats està format per professionals amb dilatada experiència en l'assessorament principalment a empreses i a professionals i en la gestió d'empreses amb l'objectiu de donar als seus clients un suport altament especialitzat i personalitzat en l'àmbit econòmic, legal, financer i de gestió.

El nostre objectiu és prestar serveis professionals en l'àrea econòmica, mercantil, fiscal i financera de l'empresa per mitjà d'un assessorament permanent i especialitzat, amb un tracte personalitzat, i servei eficaç i eficient, tot això amb la major Professionalitat, Excel·lència i Qualitat.

Aportant un servei personalitzat i proper a la diferent problemàtica dels seus clients i l'experiència dels professionals que l'integren permeten acompanyar al client en la seva "aventura empresarial", tant en el dia a dia de la seva gestió com en la presa de decisions dels seus directius.

El nostre equip, tot ell col·legiat be sigui al Col·legi d’Economistes o al d’Advocats, forma part de diverses associacions professionals com puguin ser la AEDAF, (Associació Espanyola d'Assessors Fiscals), la A.I.A. (The Association of International Accountants), el REGAF (Registro General de Asesores Fiscales), etc., així com de nombroses associacions d'estudi i seguiment de temes econòmics, jurídic-fiscals i científics, desenvolupant la seva activitat tant en el camp privat com en el sector públic.

La plantilla de la societat està composta per economistes i advocats, així com de personal auxiliar suficient per al normal desenvolupament de la seva activitat.

Com és habitual en el sector, la societat compta amb diversos convenis de col·laboració amb altres companyies i professionals de l’àrea empresarial, per assegurar el complet servei al client en la resta de disciplines no cobertes directament pel personal de plantilla, com ara Auditoria comptable, tècniques, mediambientals, etc. així com assessorament en temes laborals i penals.

La clientela de Flores Galí Associats, abasta empreses de sectors tan diferents com ara la Sanitat, Restauració, Hostaleria, Agències de Duanes, Transitaris, Comerç tant de petita com de gran superfície, Indústries Cárnicas, Subministraments sanitaris, Constructores i Immobiliàries, Agències de Viatges, Indústries plàstiques tant de fabricació com d'envasat, Informàtica, Indústria gràfica, Ensenyament, Tèxtil, Cinematografia, etc.

El camp sanitari es potser un dels que de forma mes significativa ha marcat l’evolució de la Societat, havent gestionat de manera directa empreses de renom en tècniques endovasculars, gestores de les sales d’hemodinàmica, vascular perifèric i neuroangiografia dins d’hospitals terciaris a Barcelona i a Madrid i societats dedicades a la investigació clínica i assessorant un bon nombre de societats i professionals del sector de la medicina i sanitat en general.

En resum, Flores Galí Associats, S.L, disposa de l'organització suficient, per donar un complet servei en el camp econòmic, gestor, organitzatiu, fiscal i jurídic, a tot tipus d'organitzacions tant del sector públic com privat.

Els Nostres Serveis


Centre de Negocis

  • La Oficina Virtual TUSETCN li permet disposar a l’instant d’unes instal•lacions totalment operatives ràpidament i sense complicacions. Volem ser la seva oficina virtual a Barcelona.
  • L’Oficina Virtual és un servei pensat i desenvolupat perquè vostè o la seva empresa puguin gaudir dels avantatges que li ofereix el disposar d’una Direcció de Negocis o una seu social en un emplaçament fantàstic i de l’atenció i resposta de les trucades telefòniques que el seu negoci requereixi, així com la recepció de tota la correspondència i gestió global de la seva domiciliació. A més podrà tenir accés a Sales de reunions i despatxos totalment equipats amb l’ultima tecnologia en telecomunicacions i amb un estil avantguardista i acollidor.

FLORES GALI ASSOCIATS, S.L.

  Tuset 23-25. planta 4
      08006 Barcelona - Spain
      Mapa d'Ubicació

CONTACTE

  93 412 44 47
  info@floresgali.com

SEGUEIX-NOS

© Flores Gali 2014. Tots els drets reservats. Protegit pels drets d'autor d'Espanya