Serveis Integrals i Gestió de Societats

Assessorament i Gestió Integral d'Empreses

L'equip de professionals de Flores Galí Associats està altament especialitzat en l'assessorament i gestió de petites i mitjanes empreses. Ens fem càrrec, de forma eficaç i professional, de la complimentació de totes les obligacions formals de l'empresa en matèria laboral, fiscal, comptable i jurídic - mercantil. El nostre principal valor afegit a l'empresa consisteix a servir de suport en la presa de decisions a la Direcció de l'Empresa.

La nostra experiència durant més de 25 anys, s'ha vist premiada amb un alt nivell de fidelitat dels nostres clients als quals els aportem solucions a mida basades en un assessorament integral i personalitzat.

Per aconseguir el nostre objectiu disposem d'un equip de tècnics altament qualificats i especialitzats, en constant formació, realitzant un treball multidisciplinari per buscar les millors solucions per a la seva empresa.

Els Nostres Serveis


Centre de Negocis

  • La Oficina Virtual TUSETCN li permet disposar a l’instant d’unes instal•lacions totalment operatives ràpidament i sense complicacions. Volem ser la seva oficina virtual a Barcelona.
  • L’Oficina Virtual és un servei pensat i desenvolupat perquè vostè o la seva empresa puguin gaudir dels avantatges que li ofereix el disposar d’una Direcció de Negocis o una seu social en un emplaçament fantàstic i de l’atenció i resposta de les trucades telefòniques que el seu negoci requereixi, així com la recepció de tota la correspondència i gestió global de la seva domiciliació. A més podrà tenir accés a Sales de reunions i despatxos totalment equipats amb l’ultima tecnologia en telecomunicacions i amb un estil avantguardista i acollidor.

FLORES GALI ASSOCIATS, S.L.

  Tuset 23-25. planta 4
      08006 Barcelona - Spain
      Mapa d'Ubicació

CONTACTE

  93 412 44 47
  info@floresgali.com

SEGUEIX-NOS

© Flores Gali 2014. Tots els drets reservats. Protegit pels drets d'autor d'Espanya